Min bakgrund

nicolai.seJag heter Nicolai Rosengren och är född och uppvuxen i Malmö. En kall septembernatt år 1994 kom jag till världen som yngsta barnet i en syskonskara på 3. Mina storasyskon heter Liam och Melina och är 5 respektive 3 år äldre än mig. Mina föräldrar, Stefan och Nadja flyttade till Malmö när de var nygifta men bor nu sen en tid tillbaka i Halmstad, Halland. Du kanske undrar över mitt namn, Nicolai, som inte är så värst vanligt namn i Sverige. Det är nämligen så att min mamma kommer ifrån Ukraina och därför valde mina föräldrar ett ukrainainspirerat namn till mig. Pappa träffade mamma på en internationell konferens i Amsterdam och efter några år flyttade hon hit till Sverige.

Mitt intresse för teknik och snickeri resulterade i att jag hösten 2015 sökte in till byggnadsingenjörsprogrammet på Malmö Högskola. Jag blev antagen och nu började ett nytt kapitel av mitt liv. Eftersom jag har lätt att lära mig saker och även bra minne hade gymnasiet gått lätt för mig. Jag hade heller inte gått in så helhjärtat i mina studier utan mer glidit igenom. Allt detta förändrades nu. Sena kvällar och morgnar blev istället till tidiga kvällar morgnar. All tid jag hade gick åt plugget och jag gick från att vara världens socialaste människa till att bli en introvert plugghäst. Nu när jag är inne på mitt andra år av tre har jag lärt mig att anpassa mitt liv så att jag både hinner med mina studier men också har ett socialt liv.

Mina intressen

nicolai.seSom jag tidigare nämnt så är jag väldigt intresserad av teknik men även av inredning. I somras jobbade jag för ett snickeriföretag och där trivdes jag otroligt bra. Jag bor ensam i en tvårumslägenhet i centrala Malmö och har bott här i snart 2 år. Innan jag flyttade in skissade jag på hur jag ville att det skulle se ut i lägenheten. Sen tapetserade jag om, köpte lite nytt och renoverade även några äldre möbler. Jag tycker nämligen om när man blandar nytt o gammalt i en och samma stil och det är så jag har inrett min lägenhet.

Jag är modemedveten och spanar ofta in och låter mig inspireras av modebloggare. En annan sak som älskar är att resa! Gärna världen runt. Mitt favoritresmål är dock USA och dit åker jag titt som tätt. Den här bloggen har jag tänkt som ett forum för tankar om mode, teknik, resor och såklart vardagshändelser ur mitt liv. Enjoy!