Hejsan! Gårdagskvällen spenderades med poker och god mat hemma hos min goda vän Adrian som bor i Sorgenfri i centrala Malmö. Det var några andra kompisar där också och vi hade en väldigt mysig kväll. Vi är några stycken som tycker om att spela poker så då turas vi om att bjuda hem de andra på en pokerkväll med lite mat och vin. En jättetrevlig tradition som jag hoppas kommer leva vidare även när vi tar examen!

Pokerkväll SorgenfriSom liten minns jag att jag såg på filmer där man spelade poker och jag blev fascinerad av det komplexa spelet som var ren hjärnträning. Så ända sen jag var 10 år har jag velat lära mig men aldrig riktigt tagit tag i det förrän för några år sedan då jag tittade upp spelreglerna på internet. Jag kollade även upp speltips och tittade på mängder av youtubeklipp om hur man blir en bättre pokerspelare. Jag kan därför med stolthet i bröstet säga att jag är en självlärd pokerspelare.

Det var under det sista året på gymnasiet som jag hemma hos en kompis spelade mina första pokermatcher och det blev något som vi gjorde så fort vi fick tillfälle. Jag förbättrade mina kunskaper inom spelet och sen när jag kom till universitetet upptäckte vi att vi var några stycken som tyckte om poker. Vi bestämde oss där för att ha regelbundna pokerkvällar och på den vägen är det. Det är inga höga summor vi spelar om utan mest bara för att det är kul. Adrian och de andra vännerna läser alltså också till byggnadsingenjörer och vi går i samma klass vilket är väldigt smidigt när vi ska bestämma träff. Eftersom vi alla har samma schema väljer vi kvällar som passar det och ofta ibland på helger.

Ha en fin dag!