Välkommen till min blogg! Det här är mitt allra första blogginlägg så det känns väldigt spännande! Dagen har varit lugn och jag har ägnat förmiddagen åt mina studier, ätit lunch och just satt mig ner med senaste utgåvan av Teknikmagasinet. Kursen som jag läser heter ”Byggnaders gestaltning och detaljprojektering” och är en relativt praktisk kurs där skissning och modellering ingår som viktiga delar. Eftersom jag läser en ingenjörsutbildning är det flesta kurser teoretiska och det är verkligen uppfriskande när det kommer kurser där man får skapa med sina händer.

Första inläggetSom ni förstår har det inte hänt särskilt mycket idag men det betyder inte att dagen varit tråkig. Nejdå. Framtiden är ljus. Som den drömmaren man är har man redan hunnit planera in en resa i jul då vi har några dagar ledigt i mellandagarna. Yippie! Jag och min polare Alex ska åka en kortare resa ner till Mallorca för att få några dagar av sol och värme. Så det är det som håller modet uppe i höstrusket när man sitter nedgrävd under högar av böcker och försöker få luft. För er som gillar att resa så kommer jag förstås blogga under tiden jag är på Mallorca och även skriva ner lite tips till er som ska ut och resa.

Ha en bra dag!

/Nicolai